Onmisbaar, de vrijwilligers! En soms ook onzichtbaar. Denk maar aan officials, catering, lesgevers, API's,... en zeker ook ouders, die hun steentje bijdragen!

Vrijwilliger, jij biedt de zekerheid. Telkens weer. Je bent de eerste (en ook de laatste?) die er staat om in actie te schieten. Hartverwarmend hoe jij je, ondanks je drukke agenda, de digitalisering en schermcontacten, de handen uit de mouwen steekt om solidariteit concreet gestalte te geven.

Dat verdient applaus, waardering en het besef dat we zonder al die vrijwilligers, gewoon niks zijn.

Vrijwilligers houden de boel samen. We zien, elke dag opnieuw het straffe werk van vrijwilligers. De warme verhalen. De kracht van het vrijwilligerswerk.

De bereidheid om ervoor te gaan. Obstakels te overwinnen om niet tegen te houden, maar mogelijk te maken. Vrijwilligers zorgen voor constructie van organisaties, initiatieven, wijken, regio’s, landen.

Daarvoor mag je jezelf vandaag eens stevig voor op de borst kloppen. Je doet het toch maar.

Dank aan jou, vrijwilliger... voor jullie eindeloze inzet, jullie enthousiasme, jullie goesting om steeds weer paraat te staan! Zeggen we het wel genoeg? Merci! Laat ons ervoor gaan om te blijven winnen keer na keer.

BEDANKT ALLEMAAL

De fotografen hebben weer prachtig werk geleverd op ons superfijn en sportief Internationaal Jeugdtornooi!

Je kan de foto's hieronder bewonderen op de links. Kan jij jezelf vinden?

Fotograaf Erik Derycke:

Fotograaf Raoul Van de Calseyde via zijn facebook profiel:

Wij danken onze fotografen weer enorm!!

Waterpolo in het Wezenbergzwembad. — © Jan Brys
 
Wezenbergzwembad gonst het komende weekend van waterpolo!
 
In het Antwerpse Wezenbergzwembad aan de Desguinlei vindt zondag 19 februari een groot jeugdtornooi plaats. Jongens en meisjes in drie verschillende leeftijdscategorieën nemen het dan tegen elkaar op en maken op deze manier kennis met het waterpolo.
 

De organisatie ligt in handen van de Koninklijke Antwerpse Zwemclub Scaldis.

Voorzitter Mike Tignol: “Het wordt een bijzonder druk weekend voor onze club. Zaterdagavond hebben wij immers een “supersaturday”. Zowel onze Heren 1 als onze Heren 2 spelen dan een thuiswedstrijd. Daarbovenop is er dan nog een wedstrijd van onze dames. Zij spelen een bekerwedstrijd. Zondag is er dan het “Internationaal Jeugdtornooi Swa Dams-Felix Thirry 2023”. We hebben dit tornooi drie jaar na elkaar moeten overslaan wegens corona. Nu kan de zevende editie eindelijk doorgaan. De jongeren spelen in drie leeftijdscategorieën: de -11-jarigen, de -13-jarigen en de -15-jarigen.”

De Koninklijke Antwerpse Zwemclub Scaldis ontstond in het jaar 1996 uit een fusie tussen AZC en Scaldis Antwerpen. De fusieclub is intussen uitgegroeid tot de grootste club van het land. Zij pakten verschillende keren de beker van België en mochten zich in het jaar 2018 nog kronen tot Belgisch kampioen in de competitie. (jbr)

Wezenbergzwembad gonst het komende weekend van waterpolo (Antwerpen) | Gazet van Antwerpen (gva.be) 

 

Antwerpse Waterpolo verkoopt heerlijke wafels!! De opbrengst wordt gebruikt om de clubwerking te verbeteren voor jong en oud. Steun jij onze club?

Bestel je gewenste wafeltjes bij je favoriete speler!

Wat wordt er van jou verwacht? --> Je uiterste best doen om zo veel mogelijk dozen te verkopen!

 

Wafelverkoop: uitleg voor de verkoper

Bundel je bestelling en geef dit als 1 bestelling in op onderstaande bestelformulier of QR-code (je bestelling is pas definitief na online betaling.): https://twizzit.com/go/WafelverkoopAntwerpseWaterpolo

Laatste besteldag = woensdag 22 maart
De beestig lekkere wafels zijn af te halen op dinsdag 28/3 of donderdag 30/3 in de Wezenberg!

Om onze jeugdwerking een boost te geven organiseren we dit jaar een top-stage in Nederland! Let's go young lions!

Deze stage voor de U11-U13-U15 zal doorgaan van 31/03-03/04 in het officiele Nederlands Olympisch trainingscomplex in Zeist, Nederland. Dit is de plek waar de Nederlands Olympische sporters (alle disciplines) zich reeds jarenlang klaar stomen op het hoogste niveau. Ook de waterpolo ploegen komen naar hier om samen te trainen en dus is dit een perfecte gelegenheid voor onze Jeugd om zich verder te ontwikkelen in een goede setting!

Alvast een enorme bedanking en appreciatie aan de ouders die zich willen inzetten om de chef-kok kunsten op zich te nemen, want uiteraard met al die trainingen zal er voldoende catering moeten zijn voor al deze jonge hongerige leeuwen van energie te voorzien. Jullie zijn de beste!

De club participeert ook een stuk in de kosten en zodoende kunnen we de inschrijvingskost beperken tot €180 per deelnemende speler !

Kort en krachtig:

  • Locatie stage: KNZB zwembad, Zeist (Nederland)
  • Stage data: 31 maart 2023 - 3 april 2023

Inschrijven voor deze jeugdstage kan via onderstaande link:

>> IK SCHRIJF ME IN <<

 

Het weekend van 2 december zijn onze leeuwen van de 1e ploeg naar Stockholm, Zweden vertrokken voor een Internationaal tornooi: De Nordic Waterpolo League!

Met als doel: het bereiken van de 2e ronde in dit tornooi, daarvoor moeten ze dus voorbij enkele Zweedse en Finse vikingen. De ene was al wat taaier en gaf meer weerstand dan de andere maar als echte leeuwen zijn ze blijven strijden voor hun doel.

De eerste wedstrijd tegen SPIF (Zweden) was begonnen met een gemiste start waardoor ze al onmiddelijk 7-1 achter kwamen. Na een terechte preek werden onze welpjes wakker en lieten ze zien we ze echt waren, hongerige leeuwen. Al snel begonnen ze aan hun inhaalbeweging maar helaas was het andere team meer ervaren op Internationaal vlak en speelde gecontroleerd de wedstrijd uit. Eindstand: SPIF 14 - 11 KAZSc

Wedstrijd 2 tegen één van de Finse tegenstanders KUHAT was van een ander kaliber, onze leeuwen moesten winnen of ze konden de volgende ronde al bijna als een gazelle zien voorbij springen. Let's go dus! Vanaf seconde 1 grepen ze hun gazelletjes bij de keel en werd het fysieke overwicht gedemonstreerd. De ene tegenaanval na de andere werd gelanceerd na een solide verdediginge en iedereen kon zijn goaltje meepikken. We waren gedreven, vol grinta, we wisten waarvoor we hier kwamen, winnen dus! Eindstand: KUHAT 11-29 KAZSc

De laatste wedstrijd van ons tornooi was wederom tegen de Finnen, deze keer CETUS. Hongerig waren we weer en kwamen snel op voorsprong. Die kloof konden we groter maken maar Cetus was strijdvaardiger dan de leeuwen en onze leeuwen verslikte zich in hun prooi. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde op 9-9. Penalty shootout dus! Ervaren penalty keeper Fred in de goal, pakte de ene na de andere bal van de Finnen! Ongelooflijk! Dit terwijl onze scherpschutters hun penalty's wel afwerkten. Job done! Eindstand: CETUS 12-11 KAZSc

Met deze resultaten van het weekend, en door de resultaten van de andere poule die zich in Stockholm ook afspeelde konde de leeuwen met een volgevulde maag en een dikke powernap huiswaarts keren. Want het doel is bereikt, we gaan naar ronde 2! 

Dag leden, waterpolo lovers, toppers,

Wij willen graag steeds ons lidgeld, alsook stages of toernooien kunnen aanbieden aan democratische prijzen voor al onze spelers en speelsters. Daarmee kan onze jeugd binnenkort een fijne stage tegemoet gaan!
Daarom vlak voor de feestdagen een oproep om ons te steunen.

 

Dankzij één van onze partnerships kunnen jullie ons helpen, alsook wij jullie met lekkers. 

Koop 1 of meerdere van onze 3 Elixir d’Anvers pakketjes en je bent klaar voor de feestdagen.

1) Een pakketje met kleine flesjes voor bij de koffie, met de kleine digestif glaasjes (flesjes: Elixir de Spa of Elixir d’Anvers).

2) of een fles Elixir met 2 originele 35cl glazen voor zelf het feest met een originele aperitief/cocktail (recepten meegeleverd) te starten.

3) of het nieuwe boek ‘het verhaal’ om onder de kerstboom te leggen https://www.elixirdanvers.be/elixir-danvers-het-verhaal/

Een win-win 
De club, alsook al onze leden danken jullie!

Bestellingen zijn mogelijk tot 18/12. (afrekenen kan zakelijk of privé)

 

BESTELLEN VIA ONDERSTAANDE BESTEL FORMULIER:

--> Bestel hier jou eindejaarspakketje <-- 

 

Afhalen gebeurt op 20/12 en/of 22/12 aan de Wezenberg tussen 20u30 en 22u30, mogelijks bij jou favoriete speler.

Wij zijn jullie dankbaar en wensen jullie een fijn eindejaar!

(Alle prijzen die vermeld staan, zijn inclusief BTW)

De Nacht van de Antwerpse waterpolo, editie 2022 was weer een fantastische leuke avond!
Met dank aan jullie waanzinnige waterpolomoves, jullie goodvibes, de strijdvaardigheid en de sfeer die uit de hoed getoverd werd op deze avond. Om dan nadien ook nog met de overige energie enkele knappe dansmoves te laten zien. Thanks!

Maar vooral ook een dikke pluim, een vuistje, een kus, een welgemeende dankjewel naar alle vrijwiliggers en clubleden die deze avond mogelijjk hebben gemaakt om alles goed te laten verlopen. Zonder jullie was dit niet gelukt, BEDANKT!

Geniet na!

Sea Forward, opgericht in oktober 2010 door Konstantinos Georgakopoulos, is een expeditie- en logistieke organisatie, gevestigd in het maritieme en logistieke knooppunt van Antwerpen, België.

Sea Forward heeft een 18-jarige maritieme ervaring van de oprichter en streeft ernaar duurzame en echte diensten met toegevoegde waarde te leveren aan zijn klantenbestand en de opgedane expertise te delen met alle betrokken belanghebbenden van de toeleveringsketen. Dit door een eerste alliantie met een gevestigde organisatie in de sector, en in de huidige tijd volledig onafhankelijk. Sea Forward is trots op zijn sterke marktprestaties en hoge klanttevredenheidsniveaus, waar ze naartoe streven dit continu te blijven leveren.

Bij Sea Forward begrijpen we de behoeften en logistieke verwachtingen van verkopers en kopers van goederen, beschouwen we alle betrokken belanghebbenden van de supply chain als onze gewaardeerde partners en denken we voortdurend vooruit namens iedereen!

SEA FORWARD WEBSITE

Bestellen kan via de QR-code op de affiche of via de gekende weg naar onze clubshop: https://waterpolo.kazsc.be/?oid=29356&pid=56001 

Sponsors

 

© 2020, website powered by Twizzit.com