Elixir d’Anvers verwelkomt Antwerpse Waterpolo heel graag met veel enthousiasme op hun jaarlijkse opendeurdag!

Wil je graag een bezoekje brengen aan de beroemde stokerij op zondag 2 oktober tussen 10u-17u! Ontdek alles over het oer-Antwerpse streekproduct en neem een kijkje achter de schermen in hun historische stokerij met rondleiding, live radio, cocktailbar, foodtrucks en andere leuke verrassingen.

Geniet van een lekkere cocktail met Elixir d’Anvers en een vleugje live radio in hun bekende fabriekshal.
Enkele toffe foodtrucks lieten zich ook inspireren door de fantastische likeuren en voorzien jullie van heerlijke lekkernijen om duimen en vingers van af te likken.
Ook een hartverwarmde Antwerpse koffie mag en zal niet ontbreken.

Ga jij onze sponsor eens een bezoekje brengen?

 • Zondag 2 oktober 2022 tussen 10-17u
 • Haantjeslei 132, 2018 Antwerpen
 • GRATIS TOEGANG – iedereen is welkom
 • Rolstoeltoegankelijk via de Van Trierstraat om de hoek

Meer info op het facebook event: https://fb.me/e/1RlCNqBhs 

Tot dan?!

Word jij onze nieuwe HERO?!

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het succes van Antwerpse waterpolo. We zijn zo gegroeid en een gevestigde waarde in de waterpolowereld dat we ook jouw hulp nodig hebben. Voor sommige activiteiten kwamen we af en toe handen en ogen tekort om alles in goede banen te leiden waardoor sommige evenementen niet door konden gaan of slecht verliepen.
 
Geen onoverkomelijke problemen, maar door het tekort aan vrijwilligers loopt het soms toch even anders dan gewenst/gehoopt. Of worden vaak dezelfde mensen veel te veel belast. Barmedewerkers, tafel officials, afgevaardigden, coaches, trainers, scheidsrechters, of gewoon een helpende hand ... we kunnen niet zonder.
 
Antwerpse waterpolo doet daarom beroep op alle leden en ouders van jeugdleden om af en toe de handen uit de mouwen te steken voor de club.
 
In een prachtige omgeving van de strijdvaardigheid om steeds te willen winnen en de sfeervolle gezelligheid die in de club heerst ontmoet je toffe mensen om samen iets moois te realiseren in onze stad, "ons zwembad".
Ook zus, broer, opa of oma, vriend of vriendin zijn erg welkom in het Antwerpse waterpolo vrijwilligersteam.
 
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het fijn vinden om met anderen samen te werken en zo een enorm fijne clubwerking te onderhouden en nog meer uit te bouwen. Zelfs zonder een 'vacature' in te vullen ben je altijd welkom om te helpen!
 

Sta je al te popelen om mee te doen? Kies dan hieronder wat bij je past en laat meteen iets weten.

 • Heb je interesse om af en toe een handje te helpen, zoals een avondje bardienst of evenementenhulp, surf dan naar het formulier op Twizzit om ons eenvoudig digitaal te laten weten welk type taken jij graag opneemt. We nemen dan snel contact met je op.
 • Sta jij graag dicht bij de sporters als bijvoorbeeld coach, scheidsrechter, tafelofficial of afgevaardigdeveldcoördinator? Neem dan contact op met jouw ploegverantwoordelijke of categorieverantwoordelijke of stuur een e-mailtje met je interesse naar waterpolo.secretaris@kazsc.be. Wij ondersteunen jou in je voorbereiding en ontwikkeling.
 • Wil je graag structureler deel uitmaken van een cel in onze organisatie, zoals sportief, sponsoring of events, stuur dan een e-mailtje naar waterpolo.voorzitter@kazsc.be of spreek een bestuurslid aan. We waarderen je engagement enorm! 

 

 

Sport in de kijker! En Antwerpse waterpolo staat met het BK-Beachwaterpolo in dit online magazine! Neem een kijkje via volgende link: https://www.sidk.be/2022/september2022/editie92/ 

Beste leden,

Met deze communicatie informeren we u graag over de opleidingen die de CCS zal organiseren tijdens het waterpolo seizoen 2022 – 2023.

Ieder weekend vinden +/- 50 waterpolo wedstrijden plaats. Iedere wedstrijd heeft scheidsrechters en een jury tafel nodig.
Daarom is het van essentieel belang dat we voldoende scheidsrechters hebben, alsook voldoende mensen die achter de jury tafel willen plaats nemen.

Maar geen wedstrijden, zonder onze tafel officials.
Daarom organiseert de Centrale Scheidsrechterscommissie in samenwerking met VZF/FFBN/Waterpolo Academy voor aanvang van het nieuwe seizoen een cursus Tafel Official en een cursus Scheidsrechters.

Op zaterdag 3 september strijkt het Belgisch Kampioenschap Beachwaterpolo neer aan het MAS. Dit ter vervanging van ons jaarlijks Metropooltornooi.
 
We hopen op vele supporters voor onze ploeg(en) dus hou deze dag zeker vrij voor een bezoekje aan het BK.
Kom onze Antwerpse ploeg aanmoedigen naar de overwinning!
 
Als club hebben we de kans gekregen om tijdens dit BK de catering te voorzien waar alle opbrengst voor de club is!

Hiervoor zijn we op zoek naar helpende handen:
 • Vrijdag 2 september hebben we hulp nodig voor het opzetten van de tenten, bar en dergelijke meer.
 • Van vrijdag 2 september op zaterdag 3 september hebben we 2 nachtwakers nodig om een oogje in het zeil te houden.
 • Zaterdag 3 september hebben we nood aan vrijwilligers om alles mee te bemannen vanaf 9u (het aanmelden van teams begint om 10u) tot de afsluit van het BK (+/- 19u00).
 • Zaterdag 3 september ook voor de afbraak hebben we zaterdagavond nog mensen nodig. 
Indien je je geroepen voelt om deze dagen te helpen kan je je beschikbaarheden doorgeven aan Arne D'hauwe via: waterpolo.voorzitter@kazsc.be 
Vele handen maken licht werk, zo kan iedereen van dit evenement genieten!

Een ploeg inschrijven moet via de website van beachwaterpolo zelf (gaat niet via ons): ! hier inschrijven !
Alvast bedankt en hopelijk zien we jullie in grote getale op 3 september.
 • Voorlopige timing van het BK-Beachwaterpolo is als volgt:
  10u00: alle ploegen aanmelden
  11u00-11u30: briefing ploegen + start wedstrijden
  19u00: einde wedstrijden 
 • Regels:
  4 spelers in het water (geen permanente goalie)
  10x15m speelveld
  2x 10min non-stop gameplay!
  Bij uitsluiting moet je de baseline tikken en mag je terug spelen

Met veel fierheid mogen we dit overzichtje met jullie delen van onze leeuwen (jong-en oud) met hun fantastische prestaties, kampioenentitels en bekerwinst.

Proficiat naar al onze atleten voor hun prachtige prestaties en inzet, het hard werken voor-en met elkaar om deze mooie resultaten te bereiken in onze mooie sport EN vriendschappen! 

Never give up lions! Tot snel, geniet van jullie welverdiende zomervakantie.

EINDELIJK kunnen we jullie meedelen dat we nieuw in het assortiment van de club een kwaliteitsvol badpak voor onze meisjes en dames kunnen aanbieden.

Deze zijn vanaf binnenkort (en zeker vanaf volgend seizoen), de standaard uitrusting waarin onze meisjes en dames kunnen schitteren. Het merk van badpak is Turbo, net zoals onze heren zwembroeken en komen van onze leverancier zwemsportshop waarmee we al jaren goede ervaring mee hebben opgebouwd.  

De huidige clubkleuren zijn behouden, en met het logo en de skyline in het ontwerp is er gekozen voor een duidelijke verwijzing naar Antwerpen. Wij zijn erg trots op dit nieuwe ontwerp en hopen dat jullie er ook blij mee zijn!

PASMOMENTEN:

 • woensdag 23/02/2022   --> 16u45-17u45 @ Zwembad Groenenhoek
 • woensdag 9/03/2022     --> 16u45-17u45 @ Zwembad Groenenhoek
 • zondag      27/03/2022   --> 11u00-12u00 @ Zwembad Groenenhoek

Tijdens de bovenstaande pasmomenten kan je de badpakken komen passen onder begeleiding van Irina (onze fantastische clubshop verantwoordelijke), bestellen en indien nog nog andere clubkleding en of accessoires aanschaffen.

Bestellen kan weldra via de clubshop: Antwerpse waterpolo clubshop 

Veel waterpolo-plezier!

De Container cup is weer terug en de deelnemerslijst is bekend. Aan dit 3e seizoen van de Container cup nemen 30 nieuwe topsporters deel en dit jaar mocht ook de waterpolosport een deelnemer afleveren…

Niemand minder dan onze kapitein van Heren1, Niels Bus zal zich in het zweet werken!
Hij neemt het op tegen Jeroen De Beule, een handbal atleet.

Benieuwd hoe Niels het doet? --> Kijk dan zeker op paasmaandag 18 april naar de aflevering van de Containercup en moedig hem aan vanuit je zetel zodat hij een topprestatie zal neerzetten. 

  

PLAY TRUE - KEEP THE SPORT CLEAN

Eat clean. Train dirty. Be dope, but dope free.

Sponsors

 

© 2020, website powered by Twizzit.com