Daar is ie weer, na lange tijd van afwezigheid: De Seizoensafsluiter! En info moment voor alle ouders naar volgend seizoen toe!

Zo kunnen we toelichten en vragen beantwoorden naar volgend seizoen + het huidige seizoen met een vrolijke noot afsluiten.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club op 25juni 2022 opnieuw de seizoensafsluiter.
Er is spaghetti verkrijgbaar (gelieve hiervoor op voorhand voor in te schrijven zodat we de hoeveelheid wat kunnen inschatten), aan €10 (incl. 1 drankje) --> ter plaatse te betalen!
Inschrijven kan op: waterpolo.evenementen@kazsc.be 
Inschrijvingen sluiten vrijdag 17 juni 2022!

Iedereen is welkom om een balletje te gooien, er worden wedstrijdjes gespeeld tussen jong en oud, er zijn dus met andere woorden tips&tricks te leren van de ervaren spelers of je kan gewoon eens je coole moves showen. De ouders worden zeker ook verwacht want deze mogen het ook opnemen en eens voelen hoe goed hun jonge leeuwen wel niet kunnen waterpoloën.

Achteraf (en tijdens) is er de mogelijkheid om gezellig iets te drinken en een babbeltje te slaan met diegene die je tijdens het seizoen misschien wel minder vaak hebt gezien of je gewoon fijn de zomer mee wil inklinken.

Kortom een laatste clubmoment voor de zomerbreak, BE THERE!

Allen,

Antwerpse Waterpolo heeft met spijt in het hart beslist om onze fijne seizoensaflsuiter 2021 NIET te laten doorgaan wegens de huidige covidsituaties.

Wij zien alle deelnemers volgend jaar heel graag terug om er een spetterende 2022 editie van te maken!

Stay safe en tot dan!

 

© 2020, website powered by Twizzit.com