Allen,

Antwerpse Waterpolo heeft met spijt in het hart beslist om het Winter Waterpolo tornooi 2022, dat gepland stond op 7-8januari, NIET te laten doorgaan wegens de huidige covid-situaties.

Covid heeft ons al bijna 2 jaar in de greep en helaas moeten we hierdoor steeds beslissingen nemen die niet altijd populair zijn. De opgelegde coronamaatregelen en de onzekerheden over de ongunstige evolutie maken het quasi onmogelijk om er een onbezorgd gebeuren van te maken.

Zo moesten er in de komende week de nodige contracten opgemaakt en voorschotten gestort worden, welke door het ontbreken van publiek nooit terugverdiend kunnen worden. Hierdoor zouden we met een financiële kater komen te zitten en kunnen we dit geld beter opzij houden om er, hopelijk snel, een echt waterpolofeest van te kunnen maken.

Hopelijk kunnen jullie begrip opnbrengen voor deze beslissing.

Wij zien alle deelnemers volgend jaar heel graag terug om er een spetterende 2023 editie van te maken!

Stay safe en tot dan!

Allen,

Antwerpse Waterpolo heeft met spijt in het hart beslist om het Winter Waterpolo tornooi 2021 NIET te laten doorgaan wegens de huidige covidsituaties.

Wij zien alle deelnemers volgend jaar heel graag terug om er een spetterende 2022 editie van te maken!

Stay safe en tot dan!

Antwerpse waterpolo brengt opnieuw Europees topwaterpolo naar de Metropool!

Op 3 en 4 januari organiseren we de 4de editie van het Wezenberg Winter Waterpolo Tornooi met ook dit jaar weer hoogstaande, spannende wedstrijden.

Op die manier willen wij mee het waterpolo promoten maar ook jullie een moment geven om te kunnen genieten van waterpolo wedstrijden op Europees niveau. We zijn er zeker van dat iedereen, zowel spelers als scheidsrechters, zal bijleren om dit zelf om te zetten in de praktijk.

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com