Na de succesvolle edities van de voorgaande jaren, staat ook dit jaar onze Nacht vn de Waterpolo weer op de kalender. We hopen erop om ook dit jaar weer een prachtig tornooi te mogen organiseren met jullie enthousiaste deelnames. Met behulp van het onderstaande formulier kan je één of meerdere teams inschrijven!

Schrijf je in met familie, vrienden, collega's en/of anderen in teams van 8-13 pers. en ontdek waterpolo op een zeer leuke manier!
Het inschrijvingsgeld bedraagt €50,00/team en hierin zit de verplichte verzekering, al het materiaal en een enorme rugzak ambiance.

Je kan ook aangeven in welke categorie jullie wensen te spelen:
1) Fun league (= non-waterpoloërs, geen sportieve zwemervaring)
2) Olympic league (= instensieve sporters, redders, triathleten en ex-waterpoloërs/zwemmers (die minstens 5j buiten competitie zijn))


Geef jullie top 10 songs door want deze worden door DJ DUA tijdens de wedstrijden het zwembad ingeblazen!

Inschrijven en online betalen kan via het formulier dat je kan scannen op de QR-code op affiche!
Of via deze link: https://twizzit.com/go/inschrijvingnachtvandewaterpolo2022

Na ontvangst van deonline betaling bevestigen we jullie inschrijving!
Inschrijven kan tot en met zondag 21 oktober 2022.

Voorlopig programma zaterdag 29 oktober:
Briefing van alle teams om 16u30
Start wedstrijdjes om 17u30
Locatie: Wezenberg zwembad, Desguinlei 17-19 te Antwerpen


Supporters en afterparty GRATIS!! Food + drinks aan democratische prijzen.

AFTERPARTY TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN (jong/oud/lid/geen lid/...)!!

Aftermovies Nacht van Antwerpse Waterpolo te bekijken op ons You-tube kanaal.

Elixir d’Anvers verwelkomt Antwerpse Waterpolo heel graag met veel enthousiasme op hun jaarlijkse opendeurdag!

Wil je graag een bezoekje brengen aan de beroemde stokerij op zondag 2 oktober tussen 10u-17u! Ontdek alles over het oer-Antwerpse streekproduct en neem een kijkje achter de schermen in hun historische stokerij met rondleiding, live radio, cocktailbar, foodtrucks en andere leuke verrassingen.

Geniet van een lekkere cocktail met Elixir d’Anvers en een vleugje live radio in hun bekende fabriekshal.
Enkele toffe foodtrucks lieten zich ook inspireren door de fantastische likeuren en voorzien jullie van heerlijke lekkernijen om duimen en vingers van af te likken.
Ook een hartverwarmde Antwerpse koffie mag en zal niet ontbreken.

Ga jij onze sponsor eens een bezoekje brengen?

  • Zondag 2 oktober 2022 tussen 10-17u
  • Haantjeslei 132, 2018 Antwerpen
  • GRATIS TOEGANG – iedereen is welkom
  • Rolstoeltoegankelijk via de Van Trierstraat om de hoek

Meer info op het facebook event: https://fb.me/e/1RlCNqBhs 

Tot dan?!

Zet jouw bedrijf in de kijker en geniet van extra exposure

Antwerpse waterpolo is een club met een sterke Antwerpse identiteit. En net als iedere moderne vereniging is ook onze club mede afhankelijk van inkomsten uit giften, ruildeals en sponsoring.
Daarom hebben we jouw hulp nodig voor een partnership.

Natuurlijk ze we ambitieus en denken we aan grote sportieve prestaties en een verdiende plaats in de competitie.
Maar niet in het minst wordt de club ook een sportieve en familiale ontmoetingsplaats voor onze spelers, ouders, familie en partners. Alle financiële middelen zijn uiteraard meer dan welkom, zodat al onze spelertjes hun favoriete sport naar behoren kunnen uitoefenen. Iedereen die wil bijdragen tot het uitbouwen van een leuke club is van harte welkom.

Bouwt u mee aan dit succesverhaal?

Sponsor worden kan op verschillende manieren, daarom hebben ook sponsorpakketten samengesteld, deze vaste pakketten bieden een richtlijn en zorgen voor uniformiteit. Maar we willen aan iedereen de keuze laten om een bijdrage te leveren die past bij de mogelijkheden en de ambities van de onderneming, groot of klein, zelfstandigen, kleine KMO’s of grote gevestigde waarden.

Als waterpoloclub van’t Stad en de beste van het land willen we graag partnerships aangaan met (lokale) bedrijven in en rond de (top)sportinfrastructuur aan het Olympisch Zwembad Wezenberg.
Denk aan het logo van jouw bedrijf op de posters, affiches en in de aftermovies van onze evenementen, reclame voor jouw bedrijf via onze Instagram en Facebookpagina, het logo van jouw bedrijf afgebeeld op het digitaal reclamebord in zwembad Wezenberg tijdens wedstrijden, ...

Onze sponsors zijn onze partners. We vinden uw mening belangrijk en we hopen dat u actief wil meegroeien met Antwerpse waterpolo. Hebt u zelf een ander creatief idee over de sponsoring? Laat het ons weten en samen groeien!

Cel sponsoring
waterpolo.sponsoring@kazsc.be

Word jij onze nieuwe HERO?!

Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor het succes van Antwerpse waterpolo. We zijn zo gegroeid en een gevestigde waarde in de waterpolowereld dat we ook jouw hulp nodig hebben. Voor sommige activiteiten kwamen we af en toe handen en ogen tekort om alles in goede banen te leiden waardoor sommige evenementen niet door konden gaan of slecht verliepen.
 
Geen onoverkomelijke problemen, maar door het tekort aan vrijwilligers loopt het soms toch even anders dan gewenst/gehoopt. Of worden vaak dezelfde mensen veel te veel belast. Barmedewerkers, tafel officials, afgevaardigden, coaches, trainers, scheidsrechters, of gewoon een helpende hand ... we kunnen niet zonder.
 
Antwerpse waterpolo doet daarom beroep op alle leden en ouders van jeugdleden om af en toe de handen uit de mouwen te steken voor de club.
 
In een prachtige omgeving van de strijdvaardigheid om steeds te willen winnen en de sfeervolle gezelligheid die in de club heerst ontmoet je toffe mensen om samen iets moois te realiseren in onze stad, "ons zwembad".
Ook zus, broer, opa of oma, vriend of vriendin zijn erg welkom in het Antwerpse waterpolo vrijwilligersteam.
 
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het fijn vinden om met anderen samen te werken en zo een enorm fijne clubwerking te onderhouden en nog meer uit te bouwen. Zelfs zonder een 'vacature' in te vullen ben je altijd welkom om te helpen!
 

Sta je al te popelen om mee te doen? Kies dan hieronder wat bij je past en laat meteen iets weten.

  • Heb je interesse om af en toe een handje te helpen, zoals een avondje bardienst of evenementenhulp, surf dan naar het formulier op Twizzit om ons eenvoudig digitaal te laten weten welk type taken jij graag opneemt. We nemen dan snel contact met je op.
  • Sta jij graag dicht bij de sporters als bijvoorbeeld coach, scheidsrechter, tafelofficial of afgevaardigdeveldcoördinator? Neem dan contact op met jouw ploegverantwoordelijke of categorieverantwoordelijke of stuur een e-mailtje met je interesse naar waterpolo.secretaris@kazsc.be. Wij ondersteunen jou in je voorbereiding en ontwikkeling.
  • Wil je graag structureler deel uitmaken van een cel in onze organisatie, zoals sportief, sponsoring of events, stuur dan een e-mailtje naar waterpolo.voorzitter@kazsc.be of spreek een bestuurslid aan. We waarderen je engagement enorm! 

 

 

Sport in de kijker! En Antwerpse waterpolo staat met het BK-Beachwaterpolo in dit online magazine! Neem een kijkje via volgende link: https://www.sidk.be/2022/september2022/editie92/ 

BINNENKORT

WATERPOLO IN'T STAD

In juni 1996 beslisten de waterpoloafdelingen van de Koninklijke Antwerpse Zwemclub en van Zwemclub Scaldis Antwerpen de krachten te bundelen.
Jarenlang behoorden beide ploegen tot de absolute waterpolotop in België, behaalden tientallen nationale titels, namen vaak deel aan talrijke Europabekers en leverden een groot deel van hun spelers aan de nationale ploegen.


De fusie maakte van “Antwerpse waterpolo” niet alleen de grootste waterpoloclub van België maar ook sportief telde Antwerpen, de bakermat van de nationale waterpolosport, weer mee.
Bij de fusie is beslist dat de jeugdwerking van beide ploegen naast elkaar zou blijven bestaan en zo samen te werken om zoveel mogelijk Antwerpse jeugd met waterpolo te laten kennis en jeugdspelers uit eigen rangen te laten doorgroeien naar de 1ste ploeg.
Het resultaat is vandaag zichtbaar met veelal spelers uit de eigen jeugd in de 1ste ploeg. Antwerpse jeugd en Jespo zijn dan ook steeds prominent aanwezig in alle jeugdcompetities en strijden om te titels.

Antwerpse waterpolo is sindsdien steeds bij de top van België en kwalificeerde zich jaar na jaar voor de play-offs in hoogste afdeling, wonnen meermaals de Beker van België, namen deel aan de LEN Europacup voor Bekerhouders en veroverden tal van titels bij de jeugd alsook met de 2de ploeg (klik hier voor ons volledig palmares).

Sinds 2005 is “Antwerpse waterpolo” door de stad Antwerpen ook erkend als TOPSPORT CLUB.
Deze erkenning zal ons zeker in staat stellen om het Antwerpse waterpolo nog meer te promoten.

Bij ons kunnen jongens en meisjes van vanaf 6 jaar spelenderwijs kennis maken met zwem- en baltechnieken.
Later komen de reglementen en tactische besprekingen erbij om uiteindelijk en na vele jaren te kunnen doorstoten naar de top.
Waterpolo vereist immers niet alleen een ver doorgedreven en permanente zwemtraining, maar ook baltechnische vaardigheid, doorzicht, karakter en intelligentie zijn een must.
Niet voor niets noemen sportfysiologen waterpolo één van de meest veeleisende sporten…

Tignol Mike - Voorzitter                                                                                                                                                                                  
D'hauwe Arne - Ondervoorzitter

Welkom bij Antwerpse waterpolo. Welkom bij de waterpoloploeg van't Stad!

© 2021, website powered by Twizzit.com