Bij Louis Vegetarische Deli maakt chef Peggy elke dag de lekkerste, verse vegetarische gerechten in Antwerpen. Je kan deze gezellig ter plaatse opeten, genietend in de prachtige tuin of meenemen, ook via Take-Away. Ook verzorgen ze mooi uitgewerkte en uitgebreide catering voor events, aarzel dus niet om informatie te vragen. Het menu varieert dagelijks en evolueert mee met de seizoenen. Er is eveneens een ruime keuze aan vegan gerechten met onder meer salades, boterhammen, soep, quiches, en tal van warme gerechten.

Naast de afhaalgerechten is er een ruim aanbod aan delicatessen te koop:

  • aperitieven, wijnen (o.a.Francis Ford Coppola-wijnen), frisdranken en bieren
  • zoete en zoute delicatessen, de beste olijfolies, dipsausen etc
  • diverse ontbijtproducten (granola, havermout, etc), uitgebreid gamma Illy koffie en Dammann thee, confituren en chutneys
  • exclusieve decoratie

Uitzonderlijk en nieuw is dat de warme gerechten tevens vacuüm verpakt kunnen worden gekocht: zo blijven de gerechten langer houdbaar, of kunnen ze worden ingevroren zonder risico op vriesbrand.

Louis Vegetarische Deli is gelegen op de hoek van Arthur Goemaerelei en Bosmanslei te 2018 Antwerpen, op het gelijkvloers van een eclectische herenwoning in het feeërieke Leikwartier, Antwerpen Zuid. (Bosmanslei 2, 2018 Antwerpen)

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust hieronder of op de website Deli Louis of instagram Deli Louis