// WE ARE BACK //

Leuk dat jullie dit jaar weer willen meedoen met ons tornooi! Helaas hebben we 3 jaar moeten overslaan, maar de voorbereidingen hebben niet stil gelegen. Na de succesvolle edities van de voorgaande jaren, staat ook dit jaar het Internationaal jeugdtornooi Swa Dams-Felix Tirry weer op de tornooikalender. We hopen erop om ook dit jaar weer een prachtig tornooi te mogen organiseren en jullie te verwelkomen op de 7e editie.

Er worden 3 reeksen - jongens en/of meisjes - ingericht, met de aangegeven netto-speeltijd:
U11 (geboortejaar 2012 en later): 2x5min
U13 (geboortejaar 2010 en later) : 2x6min 
U15 (geboortejaar 2008 en later, meisjes 2007 en later): 2x7min


Inschrijven kan enkel via onderstaande inschrijvingsformulier (of via de QR-code op de affiche):
Klik hier - inschrijvingsformulier Int. Jeugdtornooi
LET OP: Na elke inschrijving wordt er een factuur verstuurd met BTW. Wij raden aan om het inschrijvingsformulier in te vullen met de gegevens van uw club zodat u een factuur op de naam van uw club/vereniging ontvangt.

Je inschrijving is definitief na online betaling en onze bevestiging per mail. Wacht niet te lang, ons wedstrijdsschema laat slechts een beperkt aantal ploegen toe, slechts 1 ploeg per categorie per club.

We verzoeken elke club om een scheidsrechter met zich mee te brengen om het tornooi efficient te laten verlopen en krijgen lunch/drank aangeboden.

 

Het weekend van 2 december zijn onze leeuwen van de 1e ploeg naar Stockholm, Zweden vertrokken voor een Internationaal tornooi: De Nordic Waterpolo League!

Met als doel: het bereiken van de 2e ronde in dit tornooi, daarvoor moeten ze dus voorbij enkele Zweedse en Finse vikingen. De ene was al wat taaier en gaf meer weerstand dan de andere maar als echte leeuwen zijn ze blijven strijden voor hun doel.

De eerste wedstrijd tegen SPIF (Zweden) was begonnen met een gemiste start waardoor ze al onmiddelijk 7-1 achter kwamen. Na een terechte preek werden onze welpjes wakker en lieten ze zien we ze echt waren, hongerige leeuwen. Al snel begonnen ze aan hun inhaalbeweging maar helaas was het andere team meer ervaren op Internationaal vlak en speelde gecontroleerd de wedstrijd uit. Eindstand: SPIF 14 - 11 KAZSc

Wedstrijd 2 tegen één van de Finse tegenstanders KUHAT was van een ander kaliber, onze leeuwen moesten winnen of ze konden de volgende ronde al bijna als een gazelle zien voorbij springen. Let's go dus! Vanaf seconde 1 grepen ze hun gazelletjes bij de keel en werd het fysieke overwicht gedemonstreerd. De ene tegenaanval na de andere werd gelanceerd na een solide verdediginge en iedereen kon zijn goaltje meepikken. We waren gedreven, vol grinta, we wisten waarvoor we hier kwamen, winnen dus! Eindstand: KUHAT 11-29 KAZSc

De laatste wedstrijd van ons tornooi was wederom tegen de Finnen, deze keer CETUS. Hongerig waren we weer en kwamen snel op voorsprong. Die kloof konden we groter maken maar Cetus was strijdvaardiger dan de leeuwen en onze leeuwen verslikte zich in hun prooi. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde op 9-9. Penalty shootout dus! Ervaren penalty keeper Fred in de goal, pakte de ene na de andere bal van de Finnen! Ongelooflijk! Dit terwijl onze scherpschutters hun penalty's wel afwerkten. Job done! Eindstand: CETUS 12-11 KAZSc

Met deze resultaten van het weekend, en door de resultaten van de andere poule die zich in Stockholm ook afspeelde konde de leeuwen met een volgevulde maag en een dikke powernap huiswaarts keren. Want het doel is bereikt, we gaan naar ronde 2! 

Dag leden, waterpolo lovers, toppers,

Wij willen graag steeds ons lidgeld, alsook stages of toernooien kunnen aanbieden aan democratische prijzen voor al onze spelers en speelsters. Daarmee kan onze jeugd binnenkort een fijne stage tegemoet gaan!
Daarom vlak voor de feestdagen een oproep om ons te steunen.

 

Dankzij één van onze partnerships kunnen jullie ons helpen, alsook wij jullie met lekkers. 

Koop 1 of meerdere van onze 3 Elixir d’Anvers pakketjes en je bent klaar voor de feestdagen.

1) Een pakketje met kleine flesjes voor bij de koffie, met de kleine digestif glaasjes (flesjes: Elixir de Spa of Elixir d’Anvers).

2) of een fles Elixir met 2 originele 35cl glazen voor zelf het feest met een originele aperitief/cocktail (recepten meegeleverd) te starten.

3) of het nieuwe boek ‘het verhaal’ om onder de kerstboom te leggen https://www.elixirdanvers.be/elixir-danvers-het-verhaal/

Een win-win 
De club, alsook al onze leden danken jullie!

Bestellingen zijn mogelijk tot 18/12. (afrekenen kan zakelijk of privé)

 

BESTELLEN VIA ONDERSTAANDE BESTEL FORMULIER:

--> Bestel hier jou eindejaarspakketje <-- 

 

Afhalen gebeurt op 20/12 en/of 22/12 aan de Wezenberg tussen 20u30 en 22u30, mogelijks bij jou favoriete speler.

Wij zijn jullie dankbaar en wensen jullie een fijn eindejaar!

(Alle prijzen die vermeld staan, zijn inclusief BTW)

De Nacht van de Antwerpse waterpolo, editie 2022 was weer een fantastische leuke avond!
Met dank aan jullie waanzinnige waterpolomoves, jullie goodvibes, de strijdvaardigheid en de sfeer die uit de hoed getoverd werd op deze avond. Om dan nadien ook nog met de overige energie enkele knappe dansmoves te laten zien. Thanks!

Maar vooral ook een dikke pluim, een vuistje, een kus, een welgemeende dankjewel naar alle vrijwiliggers en clubleden die deze avond mogelijjk hebben gemaakt om alles goed te laten verlopen. Zonder jullie was dit niet gelukt, BEDANKT!

Geniet na!

Sea Forward, opgericht in oktober 2010 door Konstantinos Georgakopoulos, is een expeditie- en logistieke organisatie, gevestigd in het maritieme en logistieke knooppunt van Antwerpen, België.

Sea Forward heeft een 18-jarige maritieme ervaring van de oprichter en streeft ernaar duurzame en echte diensten met toegevoegde waarde te leveren aan zijn klantenbestand en de opgedane expertise te delen met alle betrokken belanghebbenden van de toeleveringsketen. Dit door een eerste alliantie met een gevestigde organisatie in de sector, en in de huidige tijd volledig onafhankelijk. Sea Forward is trots op zijn sterke marktprestaties en hoge klanttevredenheidsniveaus, waar ze naartoe streven dit continu te blijven leveren.

Bij Sea Forward begrijpen we de behoeften en logistieke verwachtingen van verkopers en kopers van goederen, beschouwen we alle betrokken belanghebbenden van de supply chain als onze gewaardeerde partners en denken we voortdurend vooruit namens iedereen!

SEA FORWARD WEBSITE

KORTEKSO is een ICT-consultancy bedrijf uit Antwerpen en staat voor jarenlange ervaring en kennis in ICT. De missie van KORTEKSO is praktisch, concreet en betrouwbaar te adviseren en te werken op de bestaande strategische missie van de bedrijven en de gedefinieerde strategische (ICT) doelstellingen van haar klanten. Kwaliteit en continuïteit in onze geleverde diensten is onze eerste bekommernis.

We besteden veel aandacht en tijd aan de formulering/begrijpen van de opdracht. Centraal staat de uitdaging van de klant. Gelet dat het onze bedoeling is het probleem aan te pakken aan de bron is de diagnose aan de hand van de beschikbare informatie immens belangrijk. Niet het bestrijden van de symptomen maar de aanpak van het echte probleem zal het te verwachten resultaat en het latere succes bepalen.

We adviseren klanten in verschillende expertisegebieden:

 • Algemeen ICT Consultant
 • IT Service (Delivery) Management
 • Programma management
 • Interim-management
 • Begeleiden van ICT-outsourcing trajecten (Due Diligence & Assessments)
 • Ondersteuning bij proposals & contract management
 • Transitie & transformatie
 • OLA/SLA-ondersteuning/onderhandelingen
 • Opstellen/beheren Service Catalogus
 • Information Security/awareness consultancy

Meer info vindt je op www.kortekso.be

Bij Louis Vegetarische Deli maakt chef Peggy elke dag de lekkerste, verse vegetarische gerechten in Antwerpen. Je kan deze gezellig ter plaatse opeten, genietend in de prachtige tuin of meenemen, ook via Take-Away. Ook verzorgen ze mooi uitgewerkte en uitgebreide catering voor events, aarzel dus niet om informatie te vragen. Het menu varieert dagelijks en evolueert mee met de seizoenen. Er is eveneens een ruime keuze aan vegan gerechten met onder meer salades, boterhammen, soep, quiches, en tal van warme gerechten.

Naast de afhaalgerechten is er een ruim aanbod aan delicatessen te koop:

 • aperitieven, wijnen (o.a.Francis Ford Coppola-wijnen), frisdranken en bieren
 • zoete en zoute delicatessen, de beste olijfolies, dipsausen etc
 • diverse ontbijtproducten (granola, havermout, etc), uitgebreid gamma Illy koffie en Dammann thee, confituren en chutneys
 • exclusieve decoratie

Uitzonderlijk en nieuw is dat de warme gerechten tevens vacuüm verpakt kunnen worden gekocht: zo blijven de gerechten langer houdbaar, of kunnen ze worden ingevroren zonder risico op vriesbrand.

Louis Vegetarische Deli is gelegen op de hoek van Arthur Goemaerelei en Bosmanslei te 2018 Antwerpen, op het gelijkvloers van een eclectische herenwoning in het feeërieke Leikwartier, Antwerpen Zuid. (Bosmanslei 2, 2018 Antwerpen)

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust hieronder of op de website Deli Louis of instagram Deli Louis

Bestellen kan via de QR-code op de affiche of via de gekende weg naar onze clubshop: https://waterpolo.kazsc.be/?oid=29356&pid=56001 

Foto's van onze huisfotografen kan je terugvinden op hun websites en facebookpagina's:

Website waterpolofoto's Alain

Facebookpagina Raoul

 

Give them a like, thumbsup, share an album and follow!

Geniet de prachtige foto's!

 

Sponsors

 

© 2020, website powered by Twizzit.com