Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Neem contact op met waterpolo.secretaris@kazsc.be

Heb jij affiniteit voor waterpolo en onze clubliefde zodat alle speelsters en spelertjes hun geliefde sport kunnen beoefenen? Ook als je deze functie slechts gedeeltelijk kan invullen (of in duo vorm wil uitvoeren), zien wij jouw reactie graag tegemoet. Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou!

De penningmeester is verantwoordelijk voor de totale financiële afhandeling van zaken binnen de vereniging. Hij/zij zorgt ervoor dat het bestuur en de leden altijd inzicht hebben in de financiële situatie van vereniging. Het is absoluut geen solo functie want je maakt deel uit van het bestuur en dagelijks bestuur.

Wil jij meehelpen onze club gezond te houden? Zit je boordevol enthousiasme of een teamspeler? Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Heb jij affiniteit voor waterpolo en onze clubliefde zodat alle speelsters en spelertjes hun geliefde sport kunnen beoefenen? Ook als je deze functie slechts gedeeltelijk kan invullen (of in duo vorm wil uitvoeren), zien wij jouw reactie graag tegemoet. Lees dan verder, want wij zijn op zoek naar jou! Alle vrijwilligers zijn welkom.

 

Sponsors

 

© 2020, website powered by Twizzit.com