Zet jouw bedrijf in de kijker en geniet van extra exposure

Antwerpse waterpolo is een club met een sterke Antwerpse identiteit. En net als iedere moderne vereniging is ook onze club mede afhankelijk van inkomsten uit giften, ruildeals en sponsoring.
Daarom hebben we jouw hulp nodig voor een partnership.

Natuurlijk ze we ambitieus en denken we aan grote sportieve prestaties en een verdiende plaats in de competitie.
Maar niet in het minst wordt de club ook een sportieve en familiale ontmoetingsplaats voor onze spelers, ouders, familie en partners. Alle financiële middelen zijn uiteraard meer dan welkom, zodat al onze spelertjes hun favoriete sport naar behoren kunnen uitoefenen. Iedereen die wil bijdragen tot het uitbouwen van een leuke club is van harte welkom.

Bouwt u mee aan dit succesverhaal?

Sponsor worden kan op verschillende manieren, daarom hebben ook sponsorpakketten samengesteld, deze vaste pakketten bieden een richtlijn en zorgen voor uniformiteit. Maar we willen aan iedereen de keuze laten om een bijdrage te leveren die past bij de mogelijkheden en de ambities van de onderneming, groot of klein, zelfstandigen, kleine KMO’s of grote gevestigde waarden.

Als waterpoloclub van’t Stad en de beste van het land willen we graag partnerships aangaan met (lokale) bedrijven in en rond de (top)sportinfrastructuur aan het Olympisch Zwembad Wezenberg.
Denk aan het logo van jouw bedrijf op de posters, affiches en in de aftermovies van onze evenementen, reclame voor jouw bedrijf via onze Instagram en Facebookpagina, het logo van jouw bedrijf afgebeeld op het digitaal reclamebord in zwembad Wezenberg tijdens wedstrijden, ...

Onze sponsors zijn onze partners. We vinden uw mening belangrijk en we hopen dat u actief wil meegroeien met Antwerpse waterpolo. Hebt u zelf een ander creatief idee over de sponsoring? Laat het ons weten en samen groeien!

Cel sponsoring
waterpolo.sponsoring@kazsc.be