KORTEKSO is een ICT-consultancy bedrijf uit Antwerpen en staat voor jarenlange ervaring en kennis in ICT.

De missie van KORTEKSO is praktisch, concreet en betrouwbaar te adviseren en te werken op de bestaande strategische missie van de bedrijven en de gedefinieerde strategische (ICT) doelstellingen van haar klanten. Kwaliteit en continuïteit in onze geleverde diensten is onze eerste bekommernis.

We besteden veel aandacht en tijd aan de formulering/begrijpen van de opdracht. Centraal staat de uitdaging van de klant. Gelet dat het onze bedoeling is het probleem aan te pakken aan de bron is de diagnose aan de hand van de beschikbare informatie immens belangrijk. Niet het bestrijden van de symptomen maar de aanpak van het echte probleem zal het te verwachten resultaat en het latere succes bepalen.

Een grafisch bureau in hartje Borgerhout (Antwerpen) dat een brede waaier aanbiedt van grafische mogelijkheden. Naast de normale dtp-diensten, zoals het ontwerpen, opmaken en begeleiden van grafische publicaties, verzorgen we onder andere drukwerkbegeleiding, speciaal printwerk en highres-scans.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust op de website: https://www.x-oc.com/ onder "Wat" of bekijk tal van onze "Realisaties".

6D Sports Nutrition biedt sportvoeding voor elk type sporter aan. Dit assortiment is wetenschappelijk bewezen, heeft een dopingvrije samenstelling en is steeds getest door professionele atleten. Steunt op innovatief onderzoek en zuivere ingrediënten in samenwerking met de gerenommeerde Bakala Academy (KU Leuven).

 

Online zwemsport specialist voor zwemmen, waterpolo, artistiek zwemmen en schoonspringen. Kwaliteitsvolle merken met sterk design. Bedrukte badmutsen en teamwear! 

Zwemsport.shop is een product van Varitech bvba.

Varitech, ergo Zwemsport.shop, is een familie bedrijf dat is opgericht in 1987, door zaakvoerder Guido Claes. Sindsdien is Varitech gekend als leverancier voor tal van zwembad producten, met focus op zwembad inrichting en zwemkledij. 

De laatste jaren heeft het bedrijf een flinke groei gekend. Ondertussen heeft Varitech een 5-tal vaste medewerkers in dienst. Hoewel dit altijd al onze bedrijfspolicy is geweest, kunnen wij hierdoor nog meer dan vroeger, volgens het motto "we walk the extra mile" werken. En dat mag je gerust ook letterlijk nemen. 

Meer info vindt je op de website: https://www.zwemsport.shop/nl/

 

Stokerij De Beukelaer - ook FX De Beukelaer (soms met kleine "de") - is een Belgische familiale likeurdestilleerderij, gelegen in de Haantjeslei in het Zuid in de stad Antwerpen. De Beukelaer is bekend voor haar elixirs: Elixir d'Anvers en Elixir de Spa.

FX de Beukelaer stookt al meer dan anderhalve eeuw de authentieke Elixir d’Anvers met tientallen planten en kruiden van over de hele wereld. Deze artisanale likeur wordt nog steeds bereid volgens het originele recept van François-Xavier de Beukelaer uit 1863.

Zijn unieke smaak wordt al generaties lang fel geprezen en inspireert ook hedendaagse chefs en mixologists tot creatieve gerechten en cocktails. Daarnaast produceert FX de Beukelaer ook Elixir de Spa, Elixir d’Anvers Advocaat, Snaps Jenever, St. Pol Graanjenever en Triple Sec Curaçao.

Meer info kan je vinden op de website: https://www.elixirdanvers.be/ 

Wrangler is het dagelijkse Amerikaanse fabrikant van jeans en andere kledingartikelen, met name werkkleding. Het merk is eigendom van Kontoor Brands Inc., dat ook eigenaar is van Lee. Denk ook maar aan de performance-denim broeken die bij iedereen wel een belletje doet rinkelen. Een ware fashion leider en werkkledij! Sinds het begin van de denim is hun inspiratie en gids: de echte levenservaring. Ze zijn van mening dat de kleding ontworpen moet worden om te voldoen aan de behoeften van de mensen die het dragen. 

Meer info vindt je op de website: https://eu.wrangler.com/be-nl/home 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com