Een grafisch bureau in hartje Borgerhout (Antwerpen) dat een brede waaier aanbiedt van grafische mogelijkheden. Naast de normale dtp-diensten, zoals het ontwerpen, opmaken en begeleiden van grafische publicaties, verzorgen we onder andere drukwerkbegeleiding, speciaal printwerk en highres-scans.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust op de website: https://www.x-oc.com/ onder "Wat" of bekijk tal van onze "Realisaties".

KORTEKSO is een ICT-consultancy bedrijf uit Antwerpen en staat voor jarenlange ervaring en kennis in ICT. De missie van KORTEKSO is praktisch, concreet en betrouwbaar te adviseren en te werken op de bestaande strategische missie van de bedrijven en de gedefinieerde strategische (ICT) doelstellingen van haar klanten. Kwaliteit en continuïteit in onze geleverde diensten is onze eerste bekommernis.

We besteden veel aandacht en tijd aan de formulering/begrijpen van de opdracht. Centraal staat de uitdaging van de klant. Gelet dat het onze bedoeling is het probleem aan te pakken aan de bron is de diagnose aan de hand van de beschikbare informatie immens belangrijk. Niet het bestrijden van de symptomen maar de aanpak van het echte probleem zal het te verwachten resultaat en het latere succes bepalen.

Wcup Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie. Sinds zijn lancering in 1994 is Wcup uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.

Onze missie is onveranderd sinds onze oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Tevens geven wij de sporter de garantie dat alle WCUP producten vrij zijn van verboden substanties en zonder enig gevaar op positieve dopingstesten kunnen gebruikt worden.

Wcup - Your drive to win.  

Geniet van een dagje en wellness in Antwerpen en ontdek wat rust en ontspanning met je doet. Wat mag je verwachten bij Saunatopia:

Wie graag in badkleding ontspant, hebben wij elke dinsdag onze badkledingsdag

Founded in October of 2010 by Konstantinos G. Georgakopoulos, Sea Forward is a freight forwarding and logistics organization, based in the maritime and logistics hub of Antwerp, Belgium.


Carrying forward the 18-year maritime experience of the founder, Sea Forward aims to deliver sustainable and real added-value services to its customer base, and to share the acquired expertise with all the involved stakeholders of the supply chain.
Through an initial alliance with a well-established organization in the sector, and today fully independent, Sea Forward is proud to continue to yield strong market performance and high customer satisfaction levels.


At Sea Forward we understand the needs and logistical expectations of sellers and buyers of goods, we consider all involved stakeholders of the supply chain as our valued partners, and we are continuously thinking forward on behalf of all!
Looking FW to C’eeing you on board!

website

Odette Lunettes is een Belgisch brillenmerk uit Antwerpen. 

Het wordt gezien als een tijdloos mode eyewear label met een edgy touch. In slechts enkele jaren tijd werd Odette Lunettes een populaire stijlreferentie in België en overschreed onlangs internationale grenzen. Veel beroemdheden hebben bewezen trotse ambassadeurs van Odette Lunettes te zijn en het is vooral geliefd bij het jonge publiek. Niet enkel jong qua leeftijd, maar vooral qua ingesteldheid.

Odette Lunettes wil de manier veranderen waarop je kijkt naar de zoektocht naar het ideale ontwerp dat zowel je persoonlijkheid als je stijl vertegenwoordigt. Een Odette geeft je het gevoel van zelfvertrouwen, empowerment en felheid. Wij streven ernaar om een tijdloos ontwerp samen te stellen met een edgy touch zodat je bril figuurlijk én letterlijk je grootste kracht wordt.

Ons doel is om je te voorzien van die extra 'je ne sais quoi' maar nooit te overweldigen. Een Odette moet passen bij je dagelijkse stemming en look. Of het nu een chique, casual of zelfs een sportieve gelegenheid is: het draait allemaal om jou. Jouw identiteit, karakter en individualiteit binnen de Odette Lunettes Familie.

Het Belgische, Antwerpse designermerk biedt je 2 collecties die passen bij een breed publiek met verschillende smaken. Waar 'allure' voor iedereen is die aangetrokken wordt door hedendaagse schoonheid, is 'Voyeur' voor degenen die ontzag hebben voor extravaganza.

Odette Lunettes staat niet alleen voor design, maar ook voor de visie achter het ontwerp. Wij geven om duurzaamheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Daarom hebben onze monturen een 'Made in Europe' label. Odette Lunettes is er trots op het label 'het best geprijsde merk gemaakt in West-Europa' te dragen.

Want after all: age is just a number. Het zachte prijskaartje voor een Odette Lunettes is dan ook een sterke troef. Samen met de hippe en trendy brilmonturen, weet Eline De Munck menig brillenliefhebbers’ harten sneller te doen slaan.

The Antwerp based Madona works Nationally as Internationally. The Madona Ir Make-up and Hairstylist creates everything for fashion , editorial, commercial, advertising, e-commerce, opera, movies and musical. 

Instagram Madona Ir Make-Up Artist  // website

Axel De Schampheleire legt zich voornamelijk toe op het ondernemingsrecht in de meest ruime zin. In de loop van zijn carrière stond hij ook tal van cliënten bij in vastgoedtransacties. Daarnaast heeft hij een sterke expertise ontwikkeld op het vlak van het economisch strafrecht.

Axel De Schampheleire behandelt tevens complexe rechtsgeschillen. Hij voert procedures m.o.o. het bekomen van provisoire maatregelen (kortgeding / eenzijdige verzoekschrift / beslagprocedure) en geschillen ten gronde met bijzondere belangstelling voor commerciële en venootschapsrechtelijke geschillen.

Aanvullend, werd een expertise ontwikkeld op het vlak van het economisch strafrecht, waarbij grote belangstelling uitgaat naar de rechtspersoon en haar bestuurders.

 

The vision of Brughmans IT-consultancy: In the past 9 years I have been working hard to support my clients in their development needs, while keeping a keen eye on how to functionally improve their processes and improve their KPI's. I strongly believe the key to a succesful implementation lies not in merely building what the customer asks, but in actively trying to understand why the customer asks this. In my experience, only by fully understanding the underlying business flow will you be able to implement the correct technical solution.Microsoft Dynamics AX: 10+ years of experience in Microsoft Dynamics AX,  ranging from development specialist to full implementations.
PHP Development: 3+ years of experience in developing backend applications in PHP using a variaty of frameworks like Symfony, Doctrine, and many others
Energy&Utilities: Years of experience in the energy and utilities sector in Belgium and other countries across Europe. This inclused the full End to end customer journey from contracting to billing

De tool voor een vereenvoudiging van de communicatie tussen leerkrachten en ouders. De krachtige aanpasbaarheid van Questi zorgt ervoor dat onze software jouw school ondersteunt. Questi is een partner van je school. Van elke leerkracht, zorgleerkracht of directielid.

website

 

© 2020, website powered by Twizzit.com