Wcup Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie. Sinds zijn lancering in 1994 is Wcup uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.

Onze missie is onveranderd sinds onze oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Tevens geven wij de sporter de garantie dat alle WCUP producten vrij zijn van verboden substanties en zonder enig gevaar op positieve dopingstesten kunnen gebruikt worden.

Wcup - Your drive to win.  

KORTEKSO is een ICT-consultancy bedrijf uit Antwerpen en staat voor jarenlange ervaring en kennis in ICT. De missie van KORTEKSO is praktisch, concreet en betrouwbaar te adviseren en te werken op de bestaande strategische missie van de bedrijven en de gedefinieerde strategische (ICT) doelstellingen van haar klanten. Kwaliteit en continuïteit in onze geleverde diensten is onze eerste bekommernis.

We besteden veel aandacht en tijd aan de formulering/begrijpen van de opdracht. Centraal staat de uitdaging van de klant. Gelet dat het onze bedoeling is het probleem aan te pakken aan de bron is de diagnose aan de hand van de beschikbare informatie immens belangrijk. Niet het bestrijden van de symptomen maar de aanpak van het echte probleem zal het te verwachten resultaat en het latere succes bepalen.

Een grafisch bureau in hartje Borgerhout (Antwerpen) dat een brede waaier aanbiedt van grafische mogelijkheden. Naast de normale dtp-diensten, zoals het ontwerpen, opmaken en begeleiden van grafische publicaties, verzorgen we onder andere drukwerkbegeleiding, speciaal printwerk en highres-scans.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust op de website: https://www.x-oc.com/ onder "Wat" of bekijk tal van onze "Realisaties".

Bij Louis Vegetarische Deli maakt chef Peggy elke dag de lekkerste, verse vegetarische gerechten in Antwerpen. Je kan deze gezellig ter plaatse opeten, genietend in de prachtige tuin of meenemen.
Ook verzorgen ze mooi uitgewerkte en uitgebreide catering voor events, aarzel niet om informatie te vragen.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust hieronder of op de website Deli Louis of instagram Deli Louis

Adres: Bosmanslei 2, 2018 Antwerpen

Founded in October of 2010 by Konstantinos G. Georgakopoulos, Sea Forward is a freight forwarding and logistics organization, based in the maritime and logistics hub of Antwerp, Belgium.


Carrying forward the 18-year maritime experience of the founder, Sea Forward aims to deliver sustainable and real added-value services to its customer base, and to share the acquired expertise with all the involved stakeholders of the supply chain.
Through an initial alliance with a well-established organization in the sector, and today fully independent, Sea Forward is proud to continue to yield strong market performance and high customer satisfaction levels.


At Sea Forward we understand the needs and logistical expectations of sellers and buyers of goods, we consider all involved stakeholders of the supply chain as our valued partners, and we are continuously thinking forward on behalf of all!
Looking FW to C’eeing you on board!

website

Aquafin zuivert rioolwater tot het weer de natuur in kan. Geen drinkwater dus voor de mens, maar wel voor vissen, vogels en amfibieën. Voor jou werken we aan een leefomgeving in harmonie met water. Dat betekent proper water in stadskernen, waarlangs het aangenaam wonen en wandelen is. Maar ook een duurzame omgang met regenwater, om droge bodems te helpen voorkomen en de gevolgen van zware buien te beperken.

Niet alleen fauna en flora, ook mensen vinden opnieuw hun weg naar onze Vlaamse waterlopen. Stromend water trekt de aandacht. En nu het weer proper is en vol leven, is ontspannen en sporten langs of op het water bijzonder in trek. Ook wonen met zicht op water zit duidelijk in de lift. Voor veel collega's is dat positieve effect op onze omgeving één van de belangrijkste redenen om voor Aquafin als werkgever te kiezen.

 

Online zwemsport specialist voor zwemmen, waterpolo, artistiek zwemmen en schoonspringen. Kwaliteitsvolle merken met sterk design. Bedrukte badmutsen en teamwear! 

Zwemsport.shop is een product van Varitech bvba.

Varitech, ergo Zwemsport.shop, is een familie bedrijf dat is opgericht in 1987, door zaakvoerder Guido Claes. Sindsdien is Varitech gekend als leverancier voor tal van zwembad producten, met focus op zwembad inrichting en zwemkledij. 

De laatste jaren heeft het bedrijf een flinke groei gekend. Ondertussen heeft Varitech een 5-tal vaste medewerkers in dienst. Hoewel dit altijd al onze bedrijfspolicy is geweest, kunnen wij hierdoor nog meer dan vroeger, volgens het motto "we walk the extra mile" werken. En dat mag je gerust ook letterlijk nemen. 

Meer info vindt je op de website: https://www.zwemsport.shop/nl/

 

Stokerij De Beukelaer - ook FX De Beukelaer (soms met kleine "de") - is een Belgische familiale likeurdestilleerderij, gelegen in de Haantjeslei in het Zuid in de stad Antwerpen. De Beukelaer is bekend voor haar elixirs: Elixir d'Anvers en Elixir de Spa.

FX de Beukelaer stookt al meer dan anderhalve eeuw de authentieke Elixir d’Anvers met tientallen planten en kruiden van over de hele wereld. Deze artisanale likeur wordt nog steeds bereid volgens het originele recept van François-Xavier de Beukelaer uit 1863.

Zijn unieke smaak wordt al generaties lang fel geprezen en inspireert ook hedendaagse chefs en mixologists tot creatieve gerechten en cocktails. Daarnaast produceert FX de Beukelaer ook Elixir de Spa, Elixir d’Anvers Advocaat, Snaps Jenever, St. Pol Graanjenever en Triple Sec Curaçao.

Meer info kan je vinden op de website: https://www.elixirdanvers.be/ 

Geniet van een dagje en wellness in Antwerpen en ontdek wat rust en ontspanning met je doet. Wat mag je verwachten bij Saunatopia:

Wie graag in badkleding ontspant, hebben wij elke dinsdag onze badkledingsdag

Delen Private Bank is een van oorsprong Belgische bank die gespecialiseerd is in verantwoord vermogensbeheer en de globale planning van het privé- en zakelijk vermogen van private klanten. En dit over verschillende generaties heen. De bank, een familiale onderneming met sterke wortels, heeft met zijn expertise één doel voor ogen: financiële gemoedsrust voor haar klanten.

The Antwerp based Madona works Nationally as Internationally. The Madona Ir Make-up and Hairstylist creates everything for fashion , editorial, commercial, advertising, e-commerce, opera, movies and musical. 

Instagram Madona Ir Make-Up Artist  // website

Autogarage Van Sprundel, een gekende lieveling in het Deurnese. Bent u op zoek naar een ervaren garagist in Antwerpen? Dan is dit je adres!

Meer info vindt je op de website: https://www.vansprundelgarage.be/ 

The vision of Brughmans IT-consultancy: In the past 9 years I have been working hard to support my clients in their development needs, while keeping a keen eye on how to functionally improve their processes and improve their KPI's. I strongly believe the key to a succesful implementation lies not in merely building what the customer asks, but in actively trying to understand why the customer asks this. In my experience, only by fully understanding the underlying business flow will you be able to implement the correct technical solution.Microsoft Dynamics AX: 10+ years of experience in Microsoft Dynamics AX,  ranging from development specialist to full implementations.
PHP Development: 3+ years of experience in developing backend applications in PHP using a variaty of frameworks like Symfony, Doctrine, and many others
Energy&Utilities: Years of experience in the energy and utilities sector in Belgium and other countries across Europe. This inclused the full End to end customer journey from contracting to billing

De tool voor een vereenvoudiging van de communicatie tussen leerkrachten en ouders. De krachtige aanpasbaarheid van Questi zorgt ervoor dat onze software jouw school ondersteunt. Questi is een partner van je school. Van elke leerkracht, zorgleerkracht of directielid.

website

 

© 2020, website powered by Twizzit.com