Binnenkort is ie daar weer, onze Seizoensafsluiter!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club op 24 mei 2024 opnieuw de seizoensafsluiter, in het Zwembad Groenenhoek - Berchem! 

Laten we het huidige seizoen met een vrolijke noot afsluiten!

  • Dit samen met een info-moment dat om 18u00 start! Dit voor alle ouders naar volgend seizoen toe! Toelichtingen en vragen kunnen gesteld en beantwoord worden naar volgend seizoen

Iedereen is welkom om een balletje te gooien, er worden wedstrijdjes gespeeld tussen jong en oud, er zijn dus met andere woorden tips & tricks te leren van de ervaren spelers of je kan gewoon eens je coole moves showen. Starten doen we om 17u en het einde wordt verwacht rond 20u. (Categorie: U9 t.e.m. Masters, de zwemschool krijgt een aparte afsluiter op maat gegeven door jullie topjuf Katrien)

(!) Ouders worden ook verwacht want jullie mogen het eens opnemen tegen jullie eigen dochter en/of zoon!! Zo kunnen jullie ook eens voelen hoe goed de jonge atleten wel niet kunnen waterpoloën. LETS GO! 

Achteraf (en tijdens) is er de mogelijkheid om gezellig iets te drinken en een babbeltje te slaan met diegene die je tijdens het seizoen misschien wel minder vaak hebt gezien of je gewoon fijn de zomer mee wil inklinken. 

  • Er is spaghetti, vegetarisch of bolognaise verkrijgbaar aan €10 (incl. 1 frisdrankje) (op voorhand in te schrijven zodat we de hoeveelheid wat kunnen inschatten)
  • Inschrijven kan via volgende link: https://app.twizzit.com/go/Seizoensafsluiter2024
    Inschrijvingen sluiten vrijdag 18 mei 2024 om 23u59!

Kortom een laatste clubmoment voor de zomerbreak, BE THERE!

Zoals altijd, zijn onze evenementen niet mogelijk zonder helpende handen en vrijwilligers. Waarvoor wij jullie steeds enorm dankbaar zijn!

Wil jij graag een handje helpen? Neem dan contact op met Peggy Buys (mama Tygo) via Twizzit.