10 jaar geleden werd de club volledig aan een make over onderworpen om de uniformiteit en uitstraling van de club naar een hoog niveau te brengen, dit door onze social media op te bouwen en een cluboutfit in het leven te roepen. Nu, 10 jaar en vele kampioenschapstitels later werd het tijd om onze cluboutfit een update te geven. De samenwerkingen met Hummel – Wrangler en Turbo worden beëindigd, dus geen mix van verschillende merken meer, eindelijk.

We kunnen fier meedelen dat we nu samenwerken met Delfina waar we een hele nieuwe clublijn mee hebben ontwikkeld. Delfina is een zeer bekende speler in het waterpolocircuit. Wij zijn alvast zeer enthousiast en hopen dat jullie dit ook zijn.

Er wordt steeds verwacht zoals alle voorgaande jaren dat elk lid in de cluboutfit zich van en naar wedstrijden/tornooien begeeft en dat we als one-team de tegenstander kunnen verslaan. Dit volgens de gedragsregels van de club uiteraard. Met deze uniformiteit waar iedereen hetzelfde draagt laten we onze club de uitstraling geven die ze verdiend met de geschiedenis waar we allen samen aan hebben gewerkt. Let’s go Antwerpse leeuwen en leeuwinnen!

Iedereen kan kiezen wat hij of zij wil bestellen MAAR hou er rekening mee dat je verwacht wordt de standaard cluboutfit te dragen op evenementen met de club (wedstrijden, tornooien, …)

De standaard club outfit die we als club verwachten van iedereen is: