Via deze weg wil het bestuur van Antwerpse waterpolo alle sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp en betrokkenheid bij dit moeilijke jaar tijdens een pandemie. Bedankt voor jullie lef en doorzettingsvermogen, durf en daadkracht om onze club een steun in de rug te geven want jullie hadden het ook niet gemakkelijk. Vandaag willen wij, Antwerpse waterpolo, jou bedanken.

Wij kunnen onze sponsors en vrijwilligers niet vaak genoeg bedanken, want zonder onze sponsors en zonder onze vrijwilligers geen Antwerpse waterpolo!!!

Wij bedanken Kortekso voor de jarenlange steun en in het bijzonder tijdens de moeilijke coronapandemie steeds in ons te blijven geloven. Voor de ondersteuning in het digitaliseren en optimaliseren van onze communicatie/uniformiteit en zeker niet te vergeten, onze Internationale waterpolo avonturen die iedereen zullen bijblijven.

Ook willen we 6D Sports Nutrition bedanken voor het beschikbaar stellen van de beste sportdranken en materialen alsook de promotiematerialen om onze ploegen te ondersteunen in hun sportieve prestaties. Deze ondersteuning heeft geleid tot vele kampioenstitels en bekerwinst.

Stad Antwerpen voor het ter beschikking stellen van het zwembad en zijn begeerde water/trainingsuren. En een enorme dank voor de financiële ondersteuning bij onze evenementen op grote en kleine schaal om er een succes van te kunnen maken.

En wat zijn we verwend dit jaar door onze sponsoren …

  • X-OC, met de prachtige grafische ondersteuning en drukwerken konden we onze club professionaliseren visueel naar de buitenwereld toe en Antwerpse waterpolo naar een hoger niveau tillen.
  • Zwemsportshop om altijd kwaliteitsvolle materialen zoals caps, ballen, goals, zwembroeken en volgend jaar ook badpakken en dat steeds met snelle service.
  • FX de Beukelaer (Elixir d’Anvers) voor de gesponsorde cocktails en mocktails die we telkens mochten proeven op onze evenementen en belangrijke wedstrijden. Door jullie konden onze supporters steeds hun keel smeren om onze atleten naar de overwinning te roepen.
  • Wrangler, de hippe en trendy kledijsponsor waardoor onze atleten in stijl konden arriveren op onze wedstrijden en evenementen. Bedankt, want die eerste indruk is belangrijk.
  • SEVERINI BV, MoHRIM cv, Lima Lime BVBA, Delen Private Bank, De Voorzorg, ASK Romein Malle NV om jullie financiële ondersteuning, zo kon onze vereniging de doelstellingen verwezenlijken en houden we onze leefomgeving leuk en gezond


Nogmaals, namens de hele vereniging, BEDANKT dat jullie afgelopen jaar onze sponsoren waren!