Wil jij Antwerpse Waterpolo graag (gratis) steunen? Dat kan!

Door online te shoppen via Trooper kan je sinds kort Antwerpse Waterpolo steunen. Troo-wat? Trooper is een online platform dat verenigingen wil helpen bij het verzamelen van financiële middelen. Dit doen ze door samen te werken met webshops.

Op onze Trooperpagina (www.trooper.be/AntwerpseWaterpolo) zie je een overzicht van alle deelnemende winkels.


Interessante winkels voor sporters zijn onder meer Decathlon of A.S. Adventure. Als jij via deze pagina naar één van de betreffende winkels surft, krijgen wij een commissie van een aantal procent. Jij betaalt hier dus geen cent extra voor en je steunt er onze club mee! Een handleiding over hoe het je Trooper kan gebruiken, vind je op de startpagina van onze website.

Tip: Installeer de Trooper bot als je bang bent dat je zal vergeten langs de Trooper gaan tijdens het online shoppen. Dit is een extensie die het overbodig om eerst te surfen naar de Trooperpagina van de vereniging die je wilt steunen. Om de Trooper bot te installeren surf je naar https://trooper.be/trooperbot en volgt daar de verdere instructies.

Ken je nog mensen die af en toe online shoppen? Deel dan zeker deze link met hen.

Veel shopplezier!

 

--> Stappenplan
Stap 1: surf naar www.trooper.be/AntwerpseWaterpolo

Op deze pagina zie je ten eerste hoeveel geld onze club reeds heeft binnengehaald. Daaronder staat een overzicht van alle winkels die samenwerken met Trooper. Onder elke winkel zie je welk percentage er per aankoop naar Antwerpse Waterpolo gaat.

Stap 2: Scrol naar beneden en klik op jouw favoriete webshop

Stap 3: Shoppen maar!

Vanaf dat je op de website van jouw favoriete winkel bent, kan je gewoon winkelen zoals anders. Dankzij die cookies die tijdens jouw bezoek aan Trooper en de webshop verzameld worden, weet de website dat jij via Trooper komt. Het is dus wel belangrijk dat je je advertentie blocker uitschakelt. Anders kan Trooper jou niet volgen en levert het niets op voor Antwerpse Waterpolo.

Als jij je e-mailadres achterlaat tijdens het winkelen, kunnen we zien welke helden er al iets hebben opgebracht én krijg je van Trooper een e-mail met het bedrag dat dankzij jou naar het solidariteitsfonds gaat.