Een grafisch bureau in hartje Borgerhout (Antwerpen) dat een brede waaier aanbiedt van grafische mogelijkheden. Naast de normale dtp-diensten, zoals het ontwerpen, opmaken en begeleiden van grafische publicaties, verzorgen we onder andere drukwerkbegeleiding, speciaal printwerk en highres-scans.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust op de website: https://www.x-oc.com/ onder "Wat" of bekijk tal van onze "Realisaties".


Lay-out buro X-oc is opgericht in 1986 te Antwerpen door Guido Smit (1959). Hij begon met een PC 8086, Wordperfect 1.0 en 4 lettertypes... Momenteel is de hardware, waaronder 7xPC en 4xMac, verbonden via een Linuxserver, waardoor cross-platform kan worden gewerkt en zijn er meerdere werknemers in dienst.
In 2000 is met de komst van betaalbare digitale druktechnieken extra geïnvesteerd in 'digiprint', welke activiteit nog steeds sterk groeit. Sinds de oprichting probeert X-oc steeds de voordeligste oplossingen te zoeken. Omdat veelal geen grote budgetten beschikbaar zijn, proberen we door onze manier van werken toch voldoende mogelijkheden te scheppen.