Bij Louis Vegetarische Deli maakt chef Peggy elke dag de lekkerste, verse vegetarische gerechten in Antwerpen. Je kan deze gezellig ter plaatse opeten, genietend in de prachtige tuin of meenemen.
Ook verzorgen ze mooi uitgewerkte en uitgebreide catering voor events, aarzel niet om informatie te vragen.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust hieronder of op de website Deli Louis of instagram Deli Louis

Adres: Bosmanslei 2, 2018 Antwerpen


Het menu varieert dagelijks en evolueert mee met de seizoenen.
Er is eveneens een ruime keuze aan vegan gerechten met onder meer salades, boterhammen, soep, quiches, en tal van warme gerechten.

Naast de afhaalgerechten is er een ruim aanbod aan delicatessen te koop:
– aperitieven, wijnen (onder meer een uitgebreid gamma Francis Ford Coppola-wijnen), frisdranken en bieren
– zoete en zoute delicatessen
– de beste olijfolies, dipsausen etc
– diverse ontbijtproducten (granola, havermout, etc)
– uitgebreid gamma Illy koffie en Dammann thee
– confituren en chutneys
– exclusieve decoratie

Uitzonderlijk en nieuw is dat de warme gerechten tevens vacuüm verpakt kunnen worden gekocht: zo blijven de gerechten langer houdbaar, of kunnen ze worden ingevroren zonder risico op vriesbrand.

De meeste gerechten worden eveneens aan huis geleverd in de Stad Antwerpen via onze partner TakeAway.com, en dat geldt tevens voor de vacuüm verpakte gerechten die in weekpakketten worden aangeboden: zo kan men in één enkele bestelling voor meerdere dagen verse, vegetarische maaltijden laten bezorgen, zonder de deur uit te moeten.

Louis Vegetarische Deli is gelegen op de hoek van Arthur Goemaerelei en Bosmanslei te 2018 Antwerpen, op het gelijkvloers van een eclectische herenwoning in het feeërieke Leikwartier, Antwerpen Zuid.

Wil je meer weten wat we allemaal aanbieden, kijk dan gerust op de website Deli Louis of instagram Deli Louis